Waar wordt je blij van?

Als de uitverkoop is afgelopen in de winkel, en als we dan met z’n allen de winkel weer helemaal spik en span maken voor de nieuwe collectie. Dan is de winkel echt op zijn mooist!!! Daar kan ik echt blij van worden.

wat is je favoriete schoen nu in de collectie? (huidige) en waarom?

Dit vind ik een moeilijke vraag, ik heb eigenlijk niet één favoriete schoen maar meerdere. Maar als ik echt moet kiezen ga ik voor mijn recentste aanschaf: Gladiator sandal in military, van paul warmer eigen merk. Dit is echt een item waar ik deze zomer in ga wonen! Zit lekker, super leuk te combineren want hij is stoer maar met het hakje toch ook weer vrouwelijk. Kan niet wacht om ze te gaan dragen.

Welke schoen is komend seizoen hip en vind je zelf leuk?

Dit seizoen zie je de loafers veel! Natuurlijk die van Philou, eigen merk van paul warmer. Ze zijn er in allerlei metallic kleuren en diversen printen. Genoeg keus!!!! En staan overal te gek bij. Deze loafers maken je outfit helemaal af!! En niet heel onbelangrijk, deze loafers zijn ook nog eens leuk geprijsd €195.

Schoenen of tassen, welke hebben je voorkeur?

Tassen! Ook omdat een tas kopen toch echt speciaal blijft, je koopt sneller schoenen dan een tas.

Nog een leuke combinatie tip?

Mix & Match, zelf vind ik setjes nooit zo leuk. Het leukste vind ik dat je lekker van alles door elkaar draagt, kleuren, printjes, glitters.

Must have in de schoenenkast?

Zwarte biker boot
Witte sneaker
Sexy pump/hak

Je favoriete merk en waarom?

Chloé, alles van Chloé vind ik helemaal het einde! Het is lekker seventies, jong en chic. Ben er dol op. Schoenen, tassen, brillen, parfum…etc. Love it!

Leuke klantervaring toelichten?

Bij een retourzending van een klant voor ruiling van de maat, zat een leuke kaart bij van schoenen en een bericht van de klant aan mij dat ze leuk geholpen was en goed advies had gekregen. Ik vond dat zo leuk om te krijgen.

Naomi’s favoriete artikelen van dit seizoen: