Sinds wanneer werk je bij Paul Warmer en wat vind je zo leuk aan je werk?

Sinds 1 februari 2012 ben ik werkzaam bij Paul Warmer. Ik werk met een heel leuk team en producten waar ik heel veel interesse in heb en voor 100% achter sta. Dat maakt het verkopen ervan alleen maar leuker. Ook vind ik het fijn dat ik veel klantcontact op een dag heb.

Waar wordt je blij van?

Ik word altijd blij als de nieuwe collectie binnenstroomt. Dan voel ik mezelf net een klein kind in een snoepwinkel! Wat ook heel leuk is, is als klanten openstaan voor mijn eigen inbreng. Het is leuk als je zelf met ideeën komt en dat klanten daar dan leuk op reageren en zelfs tot koop overgaan.

Welke schoen is komend seizoen hip en vind je zelf leuk?

Mijn favoriete schoen op dit moment is de Philou loafer. Je kunt deze loafers alleen bij Paul Warmer kopen en we hebben ze in zo veel verschillende kleuren en materiaalsoorten dat je er gewoon hebberig van wordt! Ook nog leuk, ze zitten heerlijk!

Hip is eigenlijk vrijwel alles wat wij in de collectie hebben, maar waar ik zelf echt hebberig van word, is de Saint Laurent Paris Army boot met studs. Verder ben ik ook helemaal weg van de chunky heel metallic boots. Die krijgen we van de winter ook weer in allemaal leuke kleuren binnen!

Schoenen of tassen, welke hebben je voorkeur?

Hoe gek ik ook op schoenen ben, tassen hebben toch wel mijn voorkeur. Tassen gaan in mijn ogen voor altijd mee.

Nog een leuke combinatie tip?

Combineer kleuren met elkaar!

Must have in de schoenenkast?

Dit seizoen is het echt hoe gekker hoe beter. Ik vind dan ook dat er in ieder geval iets met metallic, glitters of prints in de schoenenkast te vinden moet zijn!

Je favoriete merk en waarom?

Ik ben altijd heel erg fan van ons eigen merk. Dit omdat het exclusief is en mij altijd lekker zit. Verder ben ik gek op Saint Laurent Paris. Hun tassen zijn geweldig! Eigenlijk zou ik alles ervan wel willen hebben!

Leuke klantervaring toelichten?

In Amstelveen heerst altijd een gezellige sfeer en kennen we veel klanten. Zodoende onderhoud ik daar ook vaak leuk contact mee en heb ik gelukkig, bijna altijd, leuke klantervaringen. Er springt er voor mij dan ook niet één per se uit.

Nikki’s favoriete schoenen van dit seizoen: