facebook_pixel

TOD’S IS A LIFESTYLE

paulw

Het Italiaanse merk TOD’S staat bekend om haar perfect zittende schoenen en luxe leder accessoires. Ieder product van dit mooie modehuis straalt style en vakmanschap uit. Dat is ook omdat de beste leersoorten ervoor worden uitgezocht en zo graceful met de hand worden gemaakt.

Naast de wereld bekende mocassin (Gommino) de driver met de 144 rubberen nopjes,  die absoluut tot de fashion icons behoort (it’s a must have in The Fashion Closet of in any case op de achterbank van je auto, want je weet maar nooit wanneer je ze nodig kan hebben) is er sinds kort ook een complete Pret a Porter collectie te verkrijgen. The Italian Set genaamd wordt door TOD’S beschreven als “outdoor dimensions ready to morph in to urban sartorial elegance.” Het staat voor een mood als natuurlijke materialen, zeer fris en luchtig en uiteraard de beste en de meest zachte leather handcrafted pieces gemaakt.

Het familie bedrijf bestaat al sinds laat 1920s. Het echte succesverhaal begon in 1970 toen zoon Diego Della Valle (Marche- Italië) een grote order kreeg om schoenen voor een grote American department store te ontwerpen. Door sterke en slimme innovatieve marketing strategieën werd TOD’S in 1980 in een keer een feit en unforgettable voor jong en oud. Werd absoluut door de upperclass ontdekt en geaccepteerd, hip and famous, iedereen ging TOD’S dragen. Er is zelfs een Gommino club waar je je eigen TOD’S kan laten customizen.

From origin J.P. TOD’S is meer dan een schoenenlabel, samen met sister brand ” HOGAN” (yes, HOGAN is homemade by TOD’S en wordt op dezelfde manier en dezelfde stal gemaakt) verzorgen zij wereldwijd comfort en the good way of live. Er wordt zelfs gewerkt aan een complete interieurlijn dus wellicht kunnen we zeer binnenkort loungen aan een lederen sofa met een Bellinni op onze coffeetable van TOD’S. The Italian way!

Proudly represented at all PAUL WARMER boutiques.
by Yverocks

5 Euro korting
Schrijf je in op de nieuwsbrief
Inschrijven
Je ontvangt direct een mail om je inschrijving te bevestigen
close-link