Over ons

Paul Warmer staat bekend als een van de meest toonaangevende schoenen speciaal zaken van Nederland.
Bij onze winkels staan klantvriendelijkheid en het bieden van een goede service hoog in het vaandel.

Het assortiment van Paul Warmer bestaat uit een grote diversiteit van dames- en heren schoenen, tassen en accessoires van internationale designers zoals Givenchy, Saint Laurent Paris, Balenciaga, SergioRossi, Giuseppe Zanotti, Chloé etc. Naast deze exclusieve merken heeft  Paul Warmer ook zijn eigen private label.

Het eigen merk Paul Warmer wordt volledig gemaakt in Italie. Wij maken draagbare, handgemaakte schoenen van hoge kwaliteit gemaakt door de beste fabrieken in Venetie( Italië). Uit dit schoenen gebied komen de mooiste schoenen van de high fashion merken vandaan.(Chanel, Saint Laurent, louboutin, Louis Vuitton etc). Door eigen productie kunnen wij ons volledig focussen op wat de noord-Europese vrouw wilt, zoals mooie laarzen in de winter. Terwijl de grote merken zich vooral richten op wat wereldwijd de beste markt voor hen is.( Azië, verenigde emiraten).

Naast het runnen van de drie fysieke winkels in Amsterdam, Amstelveen en Den Haag heeft Paul Warmer sinds 2012 ook de online winkel geopend. Door het openen van de online winkel kunnen wij klanten vanuit het hele land en buiten Europa ook optimaal in hun behoefte voorzien.

Wij zijn u graag van dienst in één van onze winkels of online!

PAUL WARMER
– FASHION IN SHOES –